Balteco esitleb tänasest Moskva ehitusmessil MosBuild 2011 Eesti disainerite uusi tooteid

   

Balteco osaleb messil oma tootekollektsiooni esinduslikemate ja uusimate toodetega. MosBuild messil tutvustab Balteco nelja vanni ning uut aurusaun Tetris ja dušipaneeli Mio ning arenduskeskuses välja töötatud innovaatilised SlimLine’i düüse, mis on tavadüüsidest tunduvalt õhemad.

Uued tooted:
· aurusaun Tetris (esisein, dušisein, katus): 94 Ķ 141 Ķ 217 cm. Disainer: Aivar Habakukk;
· dušipaneel Mio: 24 Ķ 149 Ķ 33 cm. Disainer: Maris Korrol.

MosBuild on Ida-Euroopa suurim ehitusmess, mis toimub juba kuueteistkümnendat korda. 2010. a mess hõlmas tervelt 160 000 ruutmeetrit, millel oli ekspositsiooniga esindatud 2090 ettevõtet 48 riigist. Messiga käis tutvumas 194 400 külastajat.

Venemaa jaoks on MosBuild suure tähtsusega, sest seal sõlmitakse koostööleppeid eksportturgudega nii lähi- kui ka kaugematest riikidest. MosBuild 2011 toimub samal ajal Eesti ehitusmessiga “EstBuild”.

AS Balteco (www.balteco.ee) alustas tegevust 1990. aastal. Ettevõtte põhitegevus on vannide, massaaživannide, dušikabiinide, aurusaunade ja minibasseinide tootmine ning turustamine. Baltecol on üle-eestiline edasimüüjate võrk ja müügiesindused enamikes Euroopa riikides.

Lisateave:

Jaak Urm, AS Balteco müügidirektor
tel 671 8232
j.urm@balteco.ee

Kommenteerimine on suletud