President Ilves külastas tööstusdisaini auhinna saanud Balteco ettevõtet

   

“Hea Eesti disain, kindel Eesti kvaliteet ja eestlaslikult leidlik turundus välisturgudel tagavad sageli edu ning just seda me Baltecos näemegi,” ütles president Toomas Hendrik Ilves, kes täna tutvus Põhja-Euroopa suurima vannide tootja, 20 aastat tagasi asutatud Balteco AS tehasega Harjumaal Nissi vallas ning firma esindussalongiga Tallinnas.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Kaubandus- ja Tööstuskoda ning Tööandjate Keskliit andsid hiljuti Baltecole Disaini Rakendaja 2010 ehk tööstusdisaini auhinna. Sellega tunnustatakse Eesti ettevõtteid, kes on saavutanud majanduslikku edu originaalse disainiloominguga ning innustatakse meie ettevõtjaid koostööle Eesti disaineritega.

Riigipeale tutvustasid tootmist Balteco peadirektor Lars Sumberg ja tootearendust Aivar Habakukk, kes juhib ettevõtte disainerite meeskonda.

“Vaatamata keerulisele ajale ei ole te järele andnud disaini ja tootearenduse poolel, mis oli kahtlemata õige valik ning paljuski sellele toetubki teie jätkuv edu,” tunnustas president Ilves.

Kommenteerimine on suletud